Resor till krokodil från Angered

Det inte finns så ett stort antal resebyråer i Angered med inriktning på safari för att titta på krokodil, (max 2), och därför kan det vara bra att kontakta fler reseförmedlare från andra orter i Västra Götalands län som ligger i närheten av Angered. Servicegraden och kostnaden kan variera mellan resebyråer men många gånger en fördel att ta kontakt med en reseförmedlare på en mindre ort, liknande Angered, när man ska resa för att uppleva en krokodil.

Det finns fler resebyråer och flygbolag som är inriktade på safariresor där du kan titta på krokodil i närheten av Angered och några av dessa reseföretag har bra webbsidor om safari för att se en krokodil men erbjuder även många andra intressanta resmål.


Bäst att komma i kontakt med ett bra flygbolag som säljer flygbiljetter till platser där ni kan se på krokodil är att kontakt någon resebyrå i Angered som är listade nedan:


Reseföretag från Angered till krokodil

River Nile Safaris

Sasvari Safari & Impex


Allt intressant om krokodiler

Här kan du få mycket fakta om krokodiler men också en del kul och lustigt gällande alligatorer och kajmaner.Meny - Krokodiler
Till förstasidan på www.krokodiler.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KrokodilAlligatorKajmanGavial