Resor till krokodil från Angered

Det inte finns så ett stort antal resebyråer i Angered med inriktning på safari för att titta på krokodil, (max 2), och därför kan det vara bra att kontakta fler reseförmedlare från andra orter i Västra Götalands län som ligger i närheten av Angered. Priset men framförallt servicen kan variera med storleken på orten så det är ofta en fördel att ta kontakt med någon som säljer resor där ni kan beskåda en krokodil på en ort med endast ett fåtal resebyråer, typ Angered, även om priset kan skilja någon hundra kronor.

Det finns fler resebyråer och flygbolag som är inriktade på safariresor där du kan titta på krokodil i närheten av Angered och några av dessa reseföretag har bra webbsidor om safari för att se en krokodil men erbjuder även många andra intressanta resmål.


Bäst att komma i kontakt med ett bra flygbolag som säljer flygbiljetter till platser där ni kan se på krokodil är att kontakt någon resebyrå i Angered som är listade nedan:


Reseföretag från Angered till krokodil

River Nile Safaris

Sasvari Safari & Impex


Allt intressant om krokodiler

Här kan du få mycket fakta om krokodiler men också en del kul och lustigt gällande alligatorer och kajmaner.Meny - Krokodiler
Till förstasidan på www.krokodiler.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KrokodilAlligatorKajmanGavial