Upplev en krokodil från Sollentuna

Det inte finns så ett stort antal resebyråer i Sollentuna med inriktning på safari för att titta på krokodil, (max 2), och därför kan det vara bra att kontakta fler reseförmedlare från andra orter i Stockholms län som ligger i närheten av Sollentuna. Priset men framförallt servicen kan variera med storleken på orten så det är ofta en fördel att ta kontakt med någon som säljer resor där ni kan beskåda en krokodil på en ort med endast ett fåtal resebyråer, typ Sollentuna, även om priset kan skilja någon hundra kronor.

För att se krokodil kan man åka med många olika flygbolag och genom att höra sig till flera olika resebyråer i närheten av Sollentuna kan du få alternativa resealternativ och priser.


Det går bäst att komma i kontakt med en resebyrå i Sollentuna som erbjuder flygresor och safariresor där ni kan titta på krokodil genom att kolla med någon av resebyråerna nedan eller söka vidare på nätet:


Flygbiljetter från Sollentuna till krokodil

Ticket

Asperheims Resor


Allt intressant om krokodiler

Här kan du få mycket fakta om krokodiler men också en del kul och lustigt gällande alligatorer och kajmaner.Meny - Krokodiler
Till förstasidan på www.krokodiler.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KrokodilAlligatorKajmanGavial