Resor från Falun för att se krokodil

Det inte finns så ett stort antal resebyråer i Falun med inriktning på safari för att titta på krokodil, (max 2), och därför kan det vara bra att kontakta fler reseförmedlare från andra orter i Dalarnas län som ligger i närheten av Falun. Avgiften för att boka en flygbiljett är ofta väldigt låg jämfört med flygbiljettens pris och många gånger kan det vara skönt att ha nära till resebyrån i Falun när man ska åka på safari för att se en krokodil om det är något man vill fråga om eller undrar över.

Det finns fler reseföretag i närheten av Falun som tillhandahåller flyg till och hotellrum där man kan titta på en krokodil och några resebyråer och flygbolag har bra hemsidor som handlar om krokodil och vad du ska tänka på när du reser till dit.


Smidigast att komma i kontakt med en kunnig reseförmedlare i Falun när ni är på jakt efter en resa för att observera en krokodil är att välja något av reseföretagen nedan:


Flygbiljetter från Falun till krokodil

Kihansi Afrikaresor

Gorilla Safaris


Allt intressant om krokodiler

Här kan du få mycket fakta om krokodiler men också en del kul och lustigt gällande alligatorer och kajmaner.Meny - Krokodiler
Till förstasidan på www.krokodiler.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KrokodilAlligatorKajmanGavial