Semester från Slöinge för att observera en krokodil

När det inte finns så många möjligheter att boka resor i Slöinge till platser där ni kan studera krokodil, (blott 1) kan det vara klokt att söka upp någon mer resebyrå eller flygbolag från någon annan ort i Hallands län. Glöm inte att servicen och hjälpen du kan få när du ska köpa en resa för att titta på en krokodil oftast är mycket bättre på en mindre ort, (i stil med Slöinge) och hos små reseförmedlare.

Gällande krokodil så finns det många i Slöinge eller i Hallands län som erbjuder resor där du på nära håll kan uppleva dessa djur och några av dessa researrangörer har bra webbsidor om flyg, boende och krokodil samt även förslag på sevärdheter och prisinformation.


Det går bäst att komma i kontakt med en resebyrå i Slöinge som erbjuder flygresor och safariresor där ni kan titta på krokodil genom att kolla med någon av resebyråerna nedan eller söka vidare på nätet:


Safari för att uppleva krokodil och andra djur från Slöinge

Science Safari


Allt intressant om krokodiler

Här kan du få mycket fakta om krokodiler men också en del kul och lustigt gällande alligatorer och kajmaner.Meny - Krokodiler
Till förstasidan på www.krokodiler.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KrokodilAlligatorKajmanGavial