Semester från Slöinge för att observera en krokodil

När det inte finns så många möjligheter att boka resor i Slöinge till platser där ni kan studera krokodil, (blott 1) kan det vara klokt att söka upp någon mer resebyrå eller flygbolag från någon annan ort i Hallands län. Priset men framförallt servicen kan variera med storleken på orten så det är ofta en fördel att ta kontakt med någon som säljer resor där ni kan beskåda en krokodil på en ort med endast ett fåtal resebyråer, typ Slöinge, även om priset kan skilja någon hundra kronor.

Gällande krokodil så finns det många i Slöinge eller i Hallands län som erbjuder resor där du på nära håll kan uppleva dessa djur och några av dessa researrangörer har bra webbsidor om flyg, boende och krokodil samt även förslag på sevärdheter och prisinformation.


Det går bäst att komma i kontakt med en resebyrå i Slöinge som erbjuder flygresor och safariresor där ni kan titta på krokodil genom att kolla med någon av resebyråerna nedan eller söka vidare på nätet:


Safari för att uppleva krokodil och andra djur från Slöinge

Science Safari


Allt intressant om krokodiler

Här kan du få mycket fakta om krokodiler men också en del kul och lustigt gällande alligatorer och kajmaner.Meny - Krokodiler
Till förstasidan på www.krokodiler.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
KrokodilAlligatorKajmanGavial